Χορός θα πει | DANCEmania Studio

Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε όλους εσάς. Σε εσένα που χορεύεις επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά. Ακόμη και σε εσένα που χορεύεις στα κρυφά, όταν μαγειρεύεις ή την ώρα που κάνεις μπάνιο. Για όλους εσάς που, ο χορός είναι μέρος της ζωής σας.

Είναι η παγκόσμια μέρα χορού και το γιορτάζουμε. Βγείτε στους δρόμους και χορέψτε χωρίς φόβο και πάθος γιατί αυτή η μέρα είναι δική σας.

Ο χορός όπως έχουμε πει και σε προηγούμενο άρθρο είναι πηγή και μέσο έκφρασης.

international dance day

Στον χορό δεν χωράνε διακρίσεις, ούτε υπάρχει σωστό ή λάθος γιατί είναι κάτι που βγαίνει από μέσα σου και σε βοηθά να εξηγήσεις χωρίς λόγια όλα όσα νιώθεις και φοβάσαι ή ντρέπεσαι να πεις στους άλλους.

Από κάποιους θεωρείται ακόμη και τέχνη γιατί είναι σαν να ζωγραφίζεις όχι μόνο με τα πόδια σου, αλλά με όλη σου την ύπαρξη. Καταθέτεις την ψυχή σου σε κάθε βήμα, σε κάθε ανάσα, σε σε κάθε στοίχο του τραγουδιού, γι'αυτό είναι τόσο σημαντικός ο χορός γιατί σε βοηθά να ξεπεράσεις κάθε φάση της ζωής σου.

Με τον δικό σου τρόπο λοιπόν, γιόρτασε την σημερινή μέρα και κάθε μέρα όπως μόνο εσύ ξέρεις, χορεύοντας! Χόρεψε με την ζωή σου.

Be maniac ... be DANCEmaniac

Follow Us
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square