Ένας ιδιαίτερος δεσμός αναπτύσσεται εδώ | DANCEmania Studio

Νομίζω πως δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια αυτό το συναίσθημα, όταν η αδρεναλίνη έχει φτάσει στο ταβάνι, η ανάσα σου έχει κοπεί από το άγχος και το μόνο στήριγμα που έχεις είναι η φωνή του προπονητή σου, που φωνάζει .. Πάμε ! Θα τα καταφέρουμε !

dancemaniac

Βασικός πυλώνας ενός αθλητή είναι ο κύκλος του, τα άτομα δηλαδή που είναι δίπλα του σε αυτήν την πορεία . Αρχικά είναι η οικογένειά του (η πρώτη, θα καταλάβεις μετά το γιατί), μιλάμε για τους ανθρώπους που τον μεγαλώνουν, του δίνουν τις βάσεις για τον υγιή αθλητισμό και τον βοηθούν να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Είναι οι αφανείς ήρωες της υπόθεσης, που κάθε φορά είναι στο πλευρό σου, από το πρώτο σου βήμα, ακόμη, ήταν εκεί αγχωμένοι και περήφανοι που το κατάφερες, έως το πρώτο σου μάθημα, που παρακολουθούσαν και γελούσαν στα κρυφά με το πόσο πολύ προσπαθούσες να αντιγράψεις τις κινήσεις του δασκάλου σου. Σε αυτή σου την επιλογή ήταν πάντα ένα βήμα πίσω σου φοβισμένοι μήπως πάθεις κάτι, αλλά και χαρούμενοι ταυτόχρονα που σε έβλεπαν να μοχθείς για να πετύχεις τον στόχο σου. Σίγουρα υπήρξε μία φορά που από την σωματική και ψυχολογική πίεση ξέσπασες μπροστά τους και φώναξες ότι θες να τα παρατήσεις, αλλά εκείνοι με όση ψυχραιμία μπορούσαν να έχουν, βλέποντας το παιδί τους σε αυτήν την κατάσταση, σου έπιασαν το χέρι και σου έδωσαν δύναμη να συνεχίσεις. Για όλες αυτές τις στιγμές πρέπει να τους ευχαριστήσεις και να μην τα παρατάς μέχρι την στιγμή που θα τα καταφέρεις.

Εκτός από τον στενό οικογενειακό κύκλο, έρχεται ένας άλλος πολύ δυνατός δεσμός μεταξύ αγνώστων που είναι τόσο ισχυρός, που σε κάνει να τους λες οικογένεια. Είναι η ομάδα σου, ο προπονητής σου, όλοι όσοι περνούν την ίδια κατάσταση με σένα. Μπορεί η σχέση σας να μην ξεκίνησε καλά από την αρχή ή να δέσατε με την μία, όπως και να έχει αποκτήσατε κάτι που άλλοι δεν θα βρουν, άτομα με ίδιο στόχο και αγάπη για αυτό που κάνουν. Έχοντας αυτούς δίπλα σου στο δύσκολο ταξίδι του αθλητισμού, όλα γίνονται πιο ευχάριστα ακόμη και οι αποτυχίες γιατί δεν τις περνάς μόνος. Ξέρεις ότι σε καταλαβαίνουν στο έπακρο, γιατί βιώνουν και οι ίδιοι αυτήν την κατάσταση, οπότε θέλοντας και μη γίνεται ο ένας το στήριγμα του άλλου, χωρίς να το θέλεις, χωρίς να το επιδιώξεις, βρήκες έναν αδερφό, μία αδερφή, το άλλο σου μισό. Αν αυτό δεν το λες οικογένεια τότε τι είναι.

Για όλες αυτές τις στιγμές που περάσατε μαζί ευχάριστες ή δυσάρεστες γέλα και χόρεψε. Χόρεψε δίνοντας τον καλύτερο σου εαυτό, όχι σαν να μην σε βλέπει κανείς, όπως λέει και το ρητό, αλλά σαν να δίνεις την καλύτερη παράστασή σου, σαν να μην υπάρχει αύριο.

Έχεις μέσα σου την μανία για χορό ... τότε σίγουρα είσαι DANCEMANIAC !!

Follow Us
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square