Ο χορός είναι για όλους  | DANCEmania Studio

Hello it's me again.

Ο χορός είναι για όλους...

Το σημερινό άρθρο έχει να κάνει με ένα ευαίσθητο θέμα, αυτό της εμφάνισης. Ο χορός όπως και η ζωή άλλωστε δεν έχει βασικές προϋποθέσεις. Εδώ δεν υπάρχουν όροι που πρέπει να πληρεί κάποιος για να κάνει αυτό που του αρέσει. Αντιθέτως ο μοναδικός όρος που θέτουμε είναι να τον γεμίζει και να διασκεδάζει με αυτό.

Ο χορός είναι πηγή και μέσο έκφρασης των συναισθημάτων, γι αυτό δεν μπορεί κανείς να του θέσει όρια.

Ο χορός δεν έχει στερεότυπα , είτε σου αρέσουν οι Latin, Cuban, Hip Hop (RnB), Belly Dance, Tango Argentina, είτε ακόμη και οι Λαϊκοί ρυθμοί. Κάθε είδος έχει σίγουρα την δική του μαγεία, πράγμα που το καθιστά ξεχωριστό, και μπορεί να γίνει το δικό σου μέσο έκφρασης. Μην φοβάσαι να το τολμήσεις, μόνο κερδισμένος θα βγεις από αυτό.

Όλοι μας είμαστε διαφορετικοί και μοναδικοί ! Ανεξάρτητα με το πόσα κιλά είσαι, ή τι χρώμα μαλλιά έχεις, το ποσό famous είσαι, αν αγαπάς αυτό που κάνεις τότε σίγουρα θα είσαι καλός σε αυτό και θα ξεχωρίσεις αργά ή γρήγορα. Το θέμα είναι να μην αφήσεις κανέναν να σε υπονομεύσει, να μην σε ρίξει ψυχολογικά , αλλά να μείνεις προσηλωμένος στον στόχο σου και στα θέλω σου. Τότε θα πας μπροστά.

Ζήσε, κάνε αυτό που θέλεις άφοβα, χωρίς να σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι! Τόλμησε να ασχοληθείς με όποιο άθλημα σου αρέσει, μην υπολογίζοντας τα δήθεν πρέπει. Απόλαυσε την ζωή σου και μην διστάσεις να δοκιμάσεις, γιατί έτσι θα είσαι πλήρης.

Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για την ζωή, είναι δική σου και εσύ επιλέγεις πως θα την ζήσεις. Μόνο εσύ μπορείς να θέσεις όρια στο τι θα κάνεις και μέχρι που θα πας, χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά, ότι θα χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου.

Συνοψίζοντας, όταν κάποιος σου πει ότι "Δε μπορείς..." εσύ απάντησέ του "Κοίτα να μαθαίνεις!"

Follow Us
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square