Βάλε μουσική και χόρεψε | DANCEmania Studio

Άλλη μία συνηθισμένη μέρα ήρθε και σήμερα, και εσύ τι κάνεις; Κάθεσαι στο σπίτι μόνος και απλά ατενίζεις αδιάφορα, χωρίς να σκέφτεσαι κάτι. Ξάφνου ακούς αμυδρά στο ράδιο, που έχεις βάλει να σιγοπαίζει, αυτό το τραγούδι που μιλάει στην καρδιά σου και η μέρα αποκτά νόημα. Αυτόματα τα μάτια σου αρχίζουν να λάμπουν, τα πόδια σου να τρέμουν και η καρδιά σου να χορεύει στον ρυθμό του.

dancemaniacs

Χωρίς να το έχεις καταλάβει είσαι όρθιος και χορεύεις, τραγουδάς και χάνεσαι σε κάθε στίχο που σε αντιπροσωπεύει πλήρως. Όλο σου το σώμα είναι ανεξέλεγκτο και τυλιγμένο από την μουσική και εσύ πλέον ανήμπορος να αντισταθείς απλά αφήνεσαι. Κλείνεις τα μάτια και χάνεσαι στην μελωδία, με το σώμα και την ψυχή να ακολουθούν έναν μόνο ρυθμό, αυτόν της καρδιάς σου.

Τον ακούς να μιλάει μέσα σου, να τραγουδάει μόνο για σένα λες και είναι απέναντι σου και τότε είναι η στιγμή που δεν μπορείς να σταματήσεις. Έχεις έναν μόνο στόχο, χορεύεις για να εξιλεωθείς, από οτιδήποτε σε έχει στοιχειώσει θετικό ή αρνητικό, λύνοντας έτσι τις άγκυρες του παρελθόντος.

Βάλε μουσική και χόρεψε. Άσε τις αισθήσεις σου να σε οδηγήσουν σε μία μοναδική χορογραφία, δική σου .. ολόδική σου. Με μάτια κλειστά βυθίσου στον στίχο, άκου την χροιά της φωνής του που σου μιλάει ψιθυριστά και κάνει το κορμί σου να ανατριχιάζει πιθαμή προς πιθαμή, απελευθερώσου και χόρεψε.

Αυτό το τραγούδι έχει γραφτεί για εσένα.

Αυτός ο χορός είναι για εσένα.

Follow Us
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square